Produccions

Placa Base també té activitat en el camp de la producció de propostes especifiques. El seu rang d’acció se centra en projectes multidisciplinaris enfocats a la interacció dels elements visuals, sonors i expressius clàssics amb la tecnologia. L’objectiu és crear propostes híbrides entre diverses disciplines incloent instal·lació sonora i audiovisual, concerts i elements propis de l’àmbit escènic.

Intal·lació Sonora:

Mòdul i trànsit:

Projectes Multidisciplina de petit format:

Projectes Multidisciplina de gran format:

Fornax: objectes de cel profund (Link a dossier)

Fornax és un projecte multidisciplinari que investiga l’ús de nous formats en combinació amb estructures i continguts clàssics. L’objectiu final és produir un espectacle escènic en el qual conflueixi música de nova creació amb mitjans electrònics, ciència, tecnologia i referents literaris moderns i de l’origen de la cultura occidental.

Fornax transita per diversos formats incloent instal·lació sonora, instal·lació audiovisual, concert amb mitjans electrònics, recitat dramatitzat i ús de la llum com a element dramàtic i simbòlic. Fornax Chemica (en llatí, forn químic) és el nom amb el qual Nicolas Louis de Lacaille va batejar la constel·lació que avui coneixem com Fornax. Aquesta galàxia va ser descoberta el 26 de gener de 2011 i és la galàxia coneguda més allunyada de la terra i, per tant, més antiga.

En los confines de Bikanir (link a dossier)

La proposta és una intervenció sonora i visual, amb rerefons literari. El Casal Balaguer adquireix tot el protagonisme. La idea inspiradora és l’existència d’un orgue al casal, un dels pocs allotjats en un edifici civil, un immoble que En los confines de Bikanir es transforma en caixa de ressonància, espai de projecció i escenari, físic i simbòlic, del muntatge artístic. Així com a les esglésies la forma arquitectònica resulta consubstancial al so de l’orgue, proposem que la complexa estructura del Casal Balaguer es transformi en el component axial de la música.